Ledning

Gunnar Larsson

Verkställande direktör (CEO)

Vd sedan 2009. Larsson är i grunden civilingenjör från Chalmers och är Swedish Stirlings grundare. Han har många års chefserfarenhet bakom sig, bland annat som divisionschef på Ericsson samt Vd för Saab Kockums.

Aktieinnehavet i Swedish Stirling uppgår till 2 000 000 aktier genom bolag.

 

 

Jens Bruno

Chief Financial Officer (CFO)

CFO sedan 2018. Bruno har närmare 20 års erfarenhet av finansiell förvaltning och finansmarknader, främst i tillväxt- och utvecklningsländer. Han har en magisterexamen från Uppsala universitet och har utöver det studerat i Ryssland, Tjeckien och Estland. Närmast kommer Bruno från rollen som Vd på ett investeringsbolag som utvecklar fastigheter i Ryssland.

 

 

Heije Westberg

Chief Technical Officer (CTO)

CTO sedan 2018. Westberg besitter ett stort tekniskt kunnande med en doktorsexamen från Chalmers/Göteborgs universitet och har en stark ledarbakgrund. Hon kommer närmast från tjänsten som CTO på miljöteknikföretaget Minesto AB och arbetade innan dess på Volvo Technology Corporation.

 

 

Fredrik Abrahamsson

Chief Operating Officer (COO)

Arbetat hos Swedish Stirling sedan 2010, initialt med Sourcing and Supply. Med åren har projektledningsansvar tillkommit och sedan 2017 är Abrahamsson Site Manager för vår verksamhet i Sibbhult och COO. Han har en bred chefs- och ledarskapserfarenhet som bland annat kvalitetsansvarig, produktionschef och Key Account Manager från en rad olika branscher.

 

Sven Ljungberg

Chief Communication Officer (CCO)

Sven Ljungberg har en stark ledningsbakgrund, har arbetat med kommunikation i olika roller i närmare 30 år, och gedigen erfarenhet från flera branscher och marknader. Sven kommer närmast från egen konsultverksamhet och arbetade innan dess som kommunikations- och varumärkeschef på Skandia i många år.

Prenumerera på nyheter från Swedish Stirling

PRESSRELEASER

Pressreleaser

Finansiell kalender

13
Aug

Halvårsrapport

12
Nov

Kvartalsrapport

Finansiell kalender