Inköp

Sibbhult/Göteborg Omgående | Heltid

Vi söker en erfaren taktisk inköpare med verifierad förhandlingsvana. Du kommer att upphandla och kontraktera leverantörer samt ansvara för deras leveranser. Du har internationell upphandlingserfarenhet och är van att hantera små och stora leverantörer i ett globalt perspektiv. Du kommer att deltaga i val av leverantör och arbeta operativt med leverantörsutveckling samt utvärdering mot av företaget ställda mål.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

  • Strukturera, förhandla och sluta långsiktiga ramavtal
  • Ansvara för dina leverantörsrelationer och deras leveranser
  • Arbeta aktivt med kostnadsbesparingar och produktförbättringar
  • Deltaga i att utveckla processer, mallar och rutiner för inköp.

Du bör ha flera års arbetslivserfarenhet från motsvarande arbetsområden.
Utbildning inom juridik anses meriterande.

För alla tjänster hos Swedish Stirling gäller att arbetet präglas av utvecklingen av PWR BLOK-produkten som är i industrialiseringsfas. Det betyder att all utveckling av produkten skall bygga på produktionsmässiga lösningar. Samtidigt finns det ett behov under de närmaste åren att förbättra och effektivisera produkten PWR BLOK, vilket ger stort utrymme för arbete med prototyper och att ta fram kreativa och robusta lösningar. Detta inkluderar även utveckla metoder och arbetssätt.

Som medarbetare på Swedish Stirling jobbar du med produkten hela vägen från idé till produktion. Du gillar att söka information och uppskattar att hantera kontakter inom gruppen, med kunder, leverantörer och tillverkare.

Du som vill arbeta tillsammans med oss har god samarbetsförmåga men motiveras också av att arbeta självständigt. Eftersom vi har kontor i Sydafrika så behärskar du förutom svenska även engelska flytande i både tal och skrift. Erfarenhet av produktutveckling för volymproduktion är meriterande. Vi arbetar aktivt med att utöka mångfalden och ser därför gärna kvinnliga sökanden.

Placeringsort är Sibbhult eller Göteborg. Urval sker löpande.

Är du intresserad? Skicka din ansökan till oss på career@swedishstirling.com.

Har du frågor eller funderingar runt tjänsten, maila eller ring:
Fredrik Abrahamsson
fredrik.abrahamsson@swedishstirling.com
072 – 252 57 01

Prenumerera på nyheter från Swedish Stirling