Mekanisk konstruktion

Göteborg Omgående | Heltid

Vi söker dig som är en nytänkande produktutvecklare med ingenjörsexamen som har jobbat flera år med mekanisk design. Du är van att hantera krav, ta fram koncept, konstruera och dokumentera. Du behöver ha goda kunskaper inom PTC Creo och Officepaketet. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är:

  • Ansvarig konstruktör för komponent och delsystem i produktutvecklingsprojekt
  • Skapa tekniska kravspecifikationer
  • Föreslå tekniska lösningar, utveckla, granska och släppa modeller/ritningar
  • Teknisk support internt, inköp, leverantörer samt kunder

Du bör ha flera års arbetslivserfarenhet från motsvarande arbetsområden och ha en
ingenjörsexamen på högskolenivå inom mekanisk konstruktion (maskinteknik) eller annan relevant bakgrund.

För alla tjänster hos Swedish Stirling gäller att arbetet präglas av utvecklingen av PWR BLOK-produkten som är i industrialiseringsfas. Det betyder att all utveckling av produkten skall bygga på produktionsmässiga lösningar. Samtidigt finns det ett behov under de närmaste åren att förbättra och effektivisera produkten PWR BLOK, vilket ger stort utrymme för arbete med prototyper och att ta fram kreativa och robusta lösningar. Detta inkluderar även utveckla metoder och arbetssätt.

Som medarbetare på Swedish Stirling jobbar du med produkten hela vägen från idé till produktion. Du gillar att söka information och uppskattar att hantera kontakter inom gruppen, med kunder, leverantörer och tillverkare.

Du som vill arbeta tillsammans med oss har god samarbetsförmåga men motiveras också av att arbeta självständigt. Eftersom vi har kontor i Sydafrika så behärskar du förutom svenska även engelska flytande i både tal och skrift. Erfarenhet av produktutveckling för volymproduktion är meriterande. Vi arbetar aktivt med att utöka mångfalden och ser därför gärna kvinnliga sökanden.

Placeringsort är Göteborg. Urval sker löpande.

Är du intresserad? Skicka din ansökan till oss på career@swedishstirling.com.

Har du frågor eller funderingar runt tjänsten, maila eller ring:
Ulrika Grimfeldt
ulrika.grimfeldt@swedishstirling.com
070 – 162 22 48

 

Prenumerera på nyheter från Swedish Stirling