Provning, analys och verifiering

Göteborg Omgående | Heltid

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av att provplanera, genomföra provning, analysera och presentera testdata. Du bör ha jobbat med provning, verifiering och analys av kompletta system eller delsystem. Du behöver ha erfarenhet från analys av stora datamängder, kunna dra slutsatser och rapportera dessa.

Du kommer att vara länken mellan utvecklingsavdelningen, testcellsansvariga och lokal sitepersonal vid testanläggning i Sydafrika. Du kommer dagligen att ha många olika kommunikationsgränssnitt och de huvudsakliga arbetsuppgifterna är:

  • Provplanering för testrigg i Göteborg, Sibbhult och Sydafrika
  • Deltagande i provning i testriggar
  • Utvärdering, analys och avrapportering av testresultat

Du bör ha flera års arbetslivserfarenhet från liknande arbetsområden och ha en examen på universitet- eller högskolenivå eller annan relevant bakgrund. Särskilt meriterande är kunskaper och erfarenheter från områden som energiomvandling, förbränning och mekaniska system.

För alla tjänster hos Swedish Stirling gäller att arbetet präglas av utvecklingen av PWR BLOK-produkten som är i industrialiseringsfas. Det betyder att all utveckling av produkten skall bygga på produktionsmässiga lösningar. Samtidigt finns det ett behov under de närmaste åren att förbättra och effektivisera produkten PWR BLOK, vilket ger stort utrymme för arbete med prototyper och att ta fram kreativa och robusta lösningar. Detta inkluderar även utveckla metoder och arbetssätt.

Som medarbetare på Swedish Stirling jobbar du med produkten hela vägen från idé till produktion. Du gillar att söka information och uppskattar att hantera kontakter inom gruppen, med kunder, leverantörer och tillverkare.

Du som vill arbeta tillsammans med oss har god samarbetsförmåga men motiveras också av att arbeta självständigt. Eftersom vi har kontor i Sydafrika så behärskar du förutom svenska även engelska flytande i både tal och skrift. Erfarenhet av produktutveckling för volymproduktion är meriterande. Vi arbetar aktivt med att utöka mångfalden och ser därför gärna kvinnliga sökanden.

Placeringsort är Göteborg. Urval sker löpande.

Är du intresserad? Skicka din ansökan till oss på career@swedishstirling.com.

Har du frågor eller funderingar runt tjänsten, maila eller ring:
Heije Westberg
heije.westberg@swedishstirling.com
070 – 733 51 54

Prenumerera på nyheter från Swedish Stirling