System- och mjukvara

Göteborg Omgående | Heltid

Vi söker dig som har erfarenhet av funktionsutveckling med Matlab/Simulink och Embedded Coder/Targetlink som verktyg. Du bör ha jobbat med inbyggda system, realtidssystem och ha god förståelse för hur dessa system är uppbyggda och fungerar. Kunskaper om PLC-system är meriterande men inte ett krav.

Det är en bred roll där du kommer att utveckla funktioner för styrning av stirlingmotorer och säkerhetsfunktioner för gassystem, men också vara delaktig i testning och datasättning av hela system. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är:

  • Utveckling av mjukvara och funktioner för PWR BLOK 400-F
  • Dokumentation av funktioner och system
  • Delta i provning och datasättning av mjukvarufunktioner i riggmiljö

Du bör ha flera års arbetslivserfarenhet från motsvarande arbetsområden och ha en
ingenjörsexamen på högskolenivå inom elektro-/datateknik eller annan relevant bakgrund.

För alla tjänster hos Swedish Stirling gäller att arbetet präglas av utvecklingen av PWR BLOK-produkten som är i industrialiseringsfas. Det betyder att all utveckling av produkten skall bygga på produktionsmässiga lösningar. Samtidigt finns det ett behov under de närmaste åren att förbättra och effektivisera produkten PWR BLOK, vilket ger stort utrymme för arbete med prototyper och att ta fram kreativa och robusta lösningar. Detta inkluderar även utveckla metoder och arbetssätt.

Som medarbetare på Swedish Stirling jobbar du med produkten hela vägen från idé till produktion. Du gillar att söka information och uppskattar att hantera kontakter inom gruppen, med kunder, leverantörer och tillverkare.

Du som vill arbeta tillsammans med oss har god samarbetsförmåga men motiveras också av att arbeta självständigt. Eftersom vi har kontor i Sydafrika så behärskar du förutom svenska även engelska flytande i både tal och skrift. Erfarenhet av produktutveckling för volymproduktion är meriterande. Vi arbetar aktivt med att utöka mångfalden och ser därför gärna kvinnliga sökanden.

Placeringsort är Göteborg. Urval sker löpande.

Är du intresserad? Skicka din ansökan till oss på career@swedishstirling.com.

Har du frågor eller funderingar runt tjänsten, maila eller ring:
Ulrika Grimfeldt
ulrika.grimfeldt@swedishstirling.com
070 – 162 22 48

Prenumerera på nyheter från Swedish Stirling