Testcells- och riggansvar

Göteborg Omgående | Heltid

Vi söker dig som är eller har varit testcells- och riggansvarig. Du är van att förbereda och genomföra provning på provobjekt. Du har en god förståelse för el-, gas-, fläkt- och kylsystem och är en erfaren installatör och operatör av testceller och riggar. Enklare modifieringar utför du i vår intill liggande verkstad och kan både svetsa, löda och utföra mekaniskt arbete om situationen så kräver. Du kommer att vara ansvarig för provobjekten i Göteborg.

Du kommer dagligen att samverka med analys- och provplaneringsansvarig men också ha nära kontakt med utvecklingsavdelningen. Du kommer att ha huvudansvaret för att testcellen är funktionsduglig, att provobjekt finns tillgängliga i tid och utnyttjas maximalt. Du kommer också att vara ansvarig för all instrumentering och mätning i testcellen.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

  • Drift och underhåll av testcell och verkstad i Göteborg
  • Ansvarig för provobjekt och preparering inför testning
  • Ansvarig för genomförande av testning
  • Uppdatering av testcell, riggar och verkstad vid behov

Du skall ha flera års arbetslivserfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Erfarenhet från
provpreparering och mekaniskt modifieringsarbete (verkstadsarbete) är viktigt. Särskilt meriterande är tidigare arbetslivserfarenhet som testcellsansvarig och riggoperatör. Du får gärna ha ett stort intresse för utveckling av provning och testning.

För alla tjänster hos Swedish Stirling gäller att arbetet präglas av utvecklingen av PWR BLOK-produkten som är i industrialiseringsfas. Det betyder att all utveckling av produkten skall bygga på produktionsmässiga lösningar. Samtidigt finns det ett behov under de närmaste åren att förbättra och effektivisera produkten PWR BLOK, vilket ger stort utrymme för arbete med prototyper och att ta fram kreativa och robusta lösningar. Detta inkluderar även utveckla metoder och arbetssätt.

Som medarbetare på Swedish Stirling jobbar du med produkten hela vägen från idé till produktion. Du gillar att söka information och uppskattar att hantera kontakter inom gruppen, med kunder, leverantörer och tillverkare.

Du som vill arbeta tillsammans med oss har god samarbetsförmåga men motiveras också av att arbeta självständigt. Eftersom vi har kontor i Sydafrika så behärskar du förutom svenska även engelska flytande i både tal och skrift. Erfarenhet av produktutveckling för volymproduktion är meriterande. Vi arbetar aktivt med att utöka mångfalden och ser därför gärna kvinnliga sökanden.

Placeringsort är Göteborg. Urval sker löpande.

Är du intresserad? Skicka din ansökan till oss på career@swedishstirling.com.

Har du frågor eller funderingar runt tjänsten, maila eller ring:
Heije Westberg
heije.westberg@swedishstirling.com
070 – 733 51 54

Prenumerera på nyheter från Swedish Stirling